Well of wonders

Soms wil je gewoon even ontsnappen uit de realiteit. Thunderkick helpt je om te ontsnappen en naar een betoverd bos te gaan. Hier staat een gokkast voor je klaar die je nog nooit gezien hebt. Het is geen gokkast waarbij je standaard rollen en rijen hebt. In het magische bos zie je een put staan. Bij deze put zouden wonderen gebeuren en wie weet gebeurt voor jouw vandaag wel een wonder als je er een muntje ingooit. De zwevende magische symbolen kunnen namelijk winnende combinaties maken en voor leuke verrassingen zorgen. Ontsnap dus even uit de realiteit met deze prachtig vormgegeven Well of Wonders videoslot.

Spelen

Een uniek systeem met zwevende symbolen

Thunderkick staat erom bekend dat ze soms een gokkast totaal opnieuw weten uit te vinden. Dit hebben ze ook bij de Well of Wonders gedaan. Het spel is direct een lust voor het oog om naar te kijken. De gokkast is prachtig vormgegeven met 3D animaties. Alleen er zijn geen duidelijke rollen en rijen meer. Er zweven gewoon verschillende symbolen boven een magische put. Het gaat in totaal om 7 3D symbolen. Dit zijn allemaal magische stenen die constant kantelen. Door de opzet van het spel zijn er ook geen winlijnen. Het is gewoon de bedoeling dat je bij een spin minimaal 3 dezelfde stenen te zien krijgt. Als dit lukt win je een geldbedrag.

De minimale inzet per spin is € 0,10 en de maximale € 100.

Bonus features om nog meer geld te winnen
Doordat er geen winlijnen zijn win je al snel bij deze magische put. Toch zijn er nog speciale features aan het spel toegevoegd om je winkans extra te verhogen.

  • Re-spin – Als je een winnende combinatie maakt ploppen de symbolen uit het spel. De magische put spuit meteen nieuwe symbolen ervoor terug. Dit is een soort gratis re-spin die blijft doorgaan tot je niet meer wint.
  • Multiplier bij elke re-spin – Onderaan de put zie je in stenen x1, x2, x4, x8, x16 x32 staan. Elke keer als je een re-spin krijg zie je de stenen een niveau omhoog gaan. Als je bij een re-spin dus opnieuw wint wordt het geld twee keer verdubbeld en bij de derde re-spin zelfs 4x. Als je daarna verliest ga je weer terug naar het eerste niveau.
  • W steen – Er is een grijze steen die wit licht geeft met een W erin. Dit is het Wild symbool. Deze kan alle andere symbolen in het spel vervangen.
  • Elfjes bonus – Tijdens een spin kan er ineens een elfje voorbij vliegen. Het elfje komt in actie als je tijdens een spin geen winst gemaakt hebt. Ze verwijdert een aantal symbolen en vervangt deze voor nieuwe symbolen, zodat je nog één keer de kans krijgt om te winnen.

Betreed zelf de magische wereld

Lijkt deze betoverende wereld zonder winlijnen en rollen je wel iets? Je kan het spel gratis uitproberen met onze free spins bonus. Deze bonus kan je inzetten om gratis een gokje te wagen en direct echt geld te winnen. Wie weet pak je een leuk bedrag mee zonder een euro in te zetten op de Well of Wonders.

€250 + 0 FS