Turning Totems

Als er één softwareleverancier is die van elke gokkast een feestje weet te maken, dan is het Thunderkick. Deze gokkasten maker heeft met de Turning Totems videoslot weer een unieke gokkast neergezet. Het thema is indianen en totempalen, maar deze zijn echt op een speciale manier uitgewerkt. De symbolen in het spel en de sfeer is prachtig in 3D vormgegeven. Hierdoor valt deze gokkast absoluut op tussen alle andere slots vooral door de manier waarop de rollen draaien. De rollen komen nu niet van boven naar beneden rollen, maar draaien om op de totempaal heen en weer. Deze leuke twist zorgt weer opnieuw voor een originele gokkast.

Spelen

De opzet van het spel

Het spel bestaat uit vijf totempalen met draaiende symbolen. Elke totempaal heeft drie symbolen. Het spel is qua opzet dus eigenlijk een basis gokkast met vijf rollen en drie rijen. Verspreid over de totempalen zijn 11 verschillende winlijnen aangebracht. Het is de bedoeling dat je op deze lijnen minimaal drie dezelfde symbolen neerzet. Als dit lukt win je de waarde van het symbool. De waarde is afhankelijk van hoeveel geld je per ronde inzet. Via de bet knop kan je dit instellen. Dit is minimaal € 0,10 per spin en maximaal € 100.

Voer een regendans uit en profiteer van de bonus features

Als een echte indiaan kan je proberen de regendans uit te voeren en winnende combinaties maken. Maar je kan natuurlijk ook profiteren van de bonus features in het spel. Met de bonus features kan je proberen om sneller een winnende combinatie in het spel te maken. Uiteraard heeft Thunderkick weer een paar originele bonus features voor het spel bedacht.

  • Donderslang – Het symbool van de donderslang kan ervoor zorgen dat een complete totempaal in een donderslang verandert als deze verschijnt. De donderslang zorgt ervoor dat de slapende Wild symbolen in het spel wakker worden. Ze kunnen meteen ingezet worden als een joker in het spel. Als de slapende wild symbolen wakker gemaakt worden ontvang je ook direct een re-spin door de Donderslang.
  • Free spins – Als er drie of meer rollen actief zijn gemaakt door de donderslang win je 5 free spins. Tijdens de free spins blijven de slapende Wild symbolen actief.
  • Twee manieren om te winnen – Op de gokkast kunnen zowel winnende combinaties van links naar rechts gemaakt worden als van rechts naar links.
  • Slapende wild symbolen – Dit zijn in principe gewone symbolen, maar de donderslang kunnen ze wakker gemaakt worden. Op het moment dat ze wakker gemaakt worden door een stroomschok zijn ze actief als joker in het spel. Je kan er winnende combinaties mee maken als je net één symbool mist.

Maak je eigen winnende combinaties op totempalen

Ben je benieuwd of jij kan slagen als indiaan op deze gokkast? Waag een gokje en probeer winnende combinaties te maken op de totempaal. Met onze free spins bonus kan je gratis winnende combinaties maken op de gokkast en echt geld winnen!

€250 + 0 FS