Toki Time

Betreed de wonderlijke wereld van Toki’s. Dit wonderlijke beestje is een soort kruising tussen een pandabeertje en een schaapje. Ze zijn uitgevoerd in verschillende kleurtjes en het is de bedoeling om dezelfde beestjes op één lijn te krijgen. Het thema is origineel en heeft absoluut een hoge schattigheidsfactor. Met een RTP van 97,10% valt er ook nog eens echt iets te winnen op deze vrolijke gokkast.

Spelen

De figuurtjes van Toki Time geven je direct een goed gevoel

Als je op de Toki Time videoslot voor het eerst gaat spelen krijg je er direct een grote glimlach van. De vrolijke omgeving en kleurrijke poppetjes zorgen voor een leuk geheel. De makers hebben zich duidelijk laten inspireren door Aziatische videospellen. Alleen dit keer kan je met een videospel echt geld winnen. Het spel is verdeeld over vijf rollen met drie rijen. Dit is vrij standaard. Verspreid over de rollen zijn in totaal 22 winlijnen te vinden. De winlijnen staan vast en de minimale inzet is € 0,10 per ronde en de maximale € 100 per spin. Door wat hoger in te zetten maak je ook kans om grotere bedragen te winnen. Reden genoeg om een stapje verder te gaan op deze gokkast.

Unieke bonus features

Een gokkast die er zo vrolijk uitziet als deze kan natuurlijk niet zonder bonus features. Uiteraard zijn deze ook gewoon aanwezig in het spel. Thunderkick probeert de bonus features altijd zo origineel mogelijk te maken. Zo wordt het extra leuk om een gokje te wagen en een bonus mee te pakken. Hieronder kom je een aantal bonus features tegen:

  • Witte Toki – De Witte Toki is een soort lama die even vast blijft zitten in het gat en zich vervolgens uitrekt over de complete rol. Als de rol bedekt is vormt het figuurtje een Wild symbool. Door deze te combineren met missende symbolen kan je al snel winnende combinaties maken.
  • Maak winnende combinaties via twee zijdes – Normaal moet je winnende combinatie van links naar rechts lopen. Bij deze gokkast is dit niet het geval. Je kan van alle kanten een winnende combinatie maken en zo sneller winnen.

Speel op een slot waar je echt vrolijk van wordt

Waag eens een gokje op een slot waar je echt een fijn gevoel van krijgt. Met onze free spins kan je het spel gratis uitproberen en er een goed gevoel aan overhouden. Helemaal als je echt geld wint zonder een euro in te zetten. Dit maakt het extra leuk om op het spel te spelen. Test het zelf uit door een nieuw account aan te maken met een Free Spins Thunderkick bonus.