The Rift

The Rift videoslot is een magische gokkast die je meeneemt naar een duister steegje op straat. Op straat liggen een aantal toverdranken die gecombineerd moeten worden tot een winnende combinatie. Je voelt je in dit spel een echte magiër terwijl je toverdranken loopt te mixen door te draaien aan de rollen. Het is Thunderkick opnieuw gelukt om er weer een originele videoslot van te maken.

Spelen

Spannend spel om te zien

The Rift is absoluut een spannend spel om gewoon al naar te kijken. De gokkast zelf bestaat uit vijf rollen met drie rijen waarop de magische symbolen ontstaan. Op de achtergrond zijn constant animaties te zien om de sfeer af te maken. Zo waait er een paarse gloed door de donkere steeg heen. Terwijl het kippenvel op je arm staat waag je een poging op deze spannende gokkast. De minimale inzet per ronde is € 0,10 en de maximale inzet € 100. Het spel werkt met in totaal 17 verschillende winlijnen. Ons advies is daarom om met minimaal € 0,20 per ronde te spelen. Een inzet van € 1 per spin zou helemaal perfect zijn om wat extra’s te winnen.

Bonus features maken het spel extra spannend

Uiteraard zou een videoslot van Thunderkick niet compleet zijn zonder bonus features. Deze zitten uiteraard ook in dit spel verwerkt om het allemaal extra spannend te maken. Uiteraard zorgen ze ook voor een leuke winst. Je vindt hieronder alle bonus features:

  • Wild – Dit symbool valt wel op door de grote letters: Wild. Het is een soort joker die je kan inzetten om winnende combinaties te maken. Handig als je net één symbool mist. Bij een re-spin of free spin kan de wild blijven plakken. Een Wild kan alle symbolen vervangen behalve het logo symbool.
  • Logo – Als je twee logo symbolen verzamelt win je één Rift Spin. Als je nog meer logo’s verzameld win je free spins, bij 3 win je er bijvoorbeeld 10 en bij vijf logo’s 20 free spins.
  • Rift Spin – Bij twee logo’s win je een Rift Spin. Tijdens deze spin blijven Wild symbolen één extra ronde plakken. Daarbij worden nog 1 tot 3 extra Wild symbolen geplaatst tijdens de spin om zo meerdere winnende combinaties te maken.
  • 1+ Step logo – Dit bonus symbool is een rood Rift logo met erboven 1+ step. Er is een speciale bonusladder in het spel. Als de ladder vol is wordt een bonusspel geactiveerd. Elke keer als je dit symbool tegenkomt stijg je een stap op de ladder.
  • Bonus game – De bonus game is een soort cirkel. Bij elke derde stap die je maakt win je 2 free spins met een sticky wild.

€250 + 0 FS