Sunset Delight

Met de Sunset Delight videoslot besloot Thunderkick het complete principe van videoslots overboord te gooien. Het spel heeft geen standaard opvallende winlijnen, rollen en rijen meer. De basis is een zomers thema met twee ijsjes waarop bolletjes ijs vallen. Het is de bedoeling dat deze bolletjes ijs dezelfde kleur krijgen. Als je op deze manier een winnende combinatie weet te maken win je een geldbedrag. Kortom een thema die absoluut de originaliteitsprijs verdient. Het was dan ook meteen release waarmee Thunderkick zichzelf op de kaart wist te zetten.

Spelen

Onzichtbare rollen en winlijnen

Ondanks dat het lijkt alsof er helemaal geen rollen en winlijnen zijn vindt je ze natuurlijk wel terug in het spel. Er moet natuurlijk een manier zijn om vast te stellen wie er wint. Achter het spel zitten dan ook drie rollen met drie rijen symbolen en vijf winlijnen. Het aantal winlijnen is vrij laag en daarom ben je soms wel even bezig om een winnende combinatie te maken. Maar het speelplezier in het spel maakt het lange wachten soms meer dan goed. De minimale inzet is € 0,10 per ronde en € 100 maximaal. Via de bet knop kies je een bedrag uit waar je mee wilt spelen. Als je dit hebt ingesteld kan je beginnen met spelen.

Bonus ijsjes

Uiteraard geheel in het thema heeft Thunderkick een aantal bonus ijsbolletjes gemaakt. Deze zijn natuurlijk helemaal gewild om te verzamelen want ze leveren extra geld op. Wij hebben hieronder wat extra aandacht besteed aan deze smakelijke ijsbolletjes:

  • Wild ijsbolletje – Dit ijsbolletje is roze met spikkels en een grote W erop. Je kan hem eigenlijk niet missen. Het Wild bolletje vervangt alle andere symbolen in het spel behalve het scatter symbool.
  • IJswafel – Extra toepasselijk is de IJswafel als scatter symbool. Op de wafel staat ook heel groot scatter geschreven. Bij drie scatter symbolen win je vijf free spins. Tijdens de free spins ontstaan er ballonnen gevuld met water. Deze barsten kapot en delen multipliers uit. Er verschijnen tijdens de free spins ook wafels met +1 Spin. Je krijgt er dan nog een extra free spin bij bovenop de vijf gekregen spins.
  • Multiplier IJswafel – Naast de IJswafel waarop scatter staat is er een multiplier wafel. Hier staat +1 Step op. Je stijgt hiermee één niveau op de mulitplier lader die bepaalt hoeveel keer je gewonnen geld verdubbeld wordt.

Speel mee met dit zomerse thema

Als je op zoek bent naar een origineel Zomers thema dan kom je al snel uit bij Sunset Delight. Met een free spins bonus wordt het extra leuk om eens gratis een gokje te wagen op de ijsbolletjes van Thunderkick.

€250 + 0 FS