Spectra

Het eerste wat direct opvalt als je de Spectra videoslot opent zijn de vrolijke NEON kleuren. Het spel neemt je echt mee terug naar de jaren 80. In dit tijdperk was het hartstikke hip om NEON reclame op te hangen. In dit vrolijke thema krijg je ook neon kleuren te zien en staan alle symbolen constant in beweging. Het is misschien qua vormgeving niet de mooiste gokkast van Thunderkick, maar wel de moeite waard om eens een gokje op te wagen.


Spelen

Een simpele opzet voor Thunderkick

Het spel zelf heeft vooral voor de begrippen van Thunderkick een simpele opzet. Er zijn vijf rollen met vier rijen erop waarop je kan inzetten. Verspreid over deze rollen hebben de makers 30 winlijnen gemaakt. Het is de bedoeling dat je twee dezelfde symbolen op één winlijn weet neer te zetten. Als dit lukt win je een bedrag voor je winnende combinatie. Via de bet knop kan je instellen hoeveel geld je per spin inzet. Het is niet mogelijk om in te stellen met hoeveel lijnen je gaat spelen. Je speelt dus standaard met alle lijnen. De minimale inzet is € 0,10 per ronde en de maximale is € 100 per spin. De hoofdprijs bij de maximale inzet die je kan winnen ligt op € 240.000. Dit is pas een jackpot om even mee te pakken met Spectra.

Speciale symbolen zorgen voor extra winkansen

Uiteraard heeft Thunderkick ook een aantal speciale symbolen in gestopt om je kans om te winnen te verhogen. Wij hebben ze op een rijtje gezet je weet zo meteen waar je op moet letten als je een gokje waagt:

  • Regenboog W – De regenboog W is een wild symbool en vervangt als een soort joker andere symbolen in het spel. Het leuke van deze Wild is dat je hem altijd in een groep van 4 symbolen tegelijk tegenkomt. Je maakt zo vier keer kans op een winnende combinatie.
  • Re-spin bij Wild – Bij een stack van 4 Wild symbolen kan je een re-spin krijgen. Je maakt zo nog één keer kans om te winnen. Bij elke re-spin verplaatsen de Wild symbolen zich om meerdere combinaties te maken.

Test deze retro gokkast zelf uit

Ben je benieuwd of deze retro gokkast iets voor je is? Je kan het spel gratis zelf uitproberen door een gokje te wagen in het casino met een free spins bonus. Je kan zo gratis het spel uittesten en meteen echt geld winnen. Zo wordt het extra leuk om in dit originele retro thema een gokje te wagen.

€250 + 0 FS