Pink Elephants

Tijdens een safari kom je vaak de meest bijzondere dieren in het echt tegen. Thunderkick heeft hier absoluut een originele twist aan gegeven door met Pink Elephants te verschijnen. Een thema die absoluut authentiek is en je echt nergens anders nog een keer tegenkomt. Soms vraag je af hoe het team van Thunderkick de spellen ooit bedacht heeft. Voor de Pink Elephants videoslot moeten ze absoluut iets vreemds gedronken hebben. Toch blijft het leuk om dit soort originele thema’s een keer voor echt geld uit te proberen.

4096 verschillende manieren om te winnen

Een origineel thema is natuurlijk hartstikke leuk, maar uiteindelijk kom je maar voor één ding en dat is het winnen van geld. Pink Elephants zorgen daar absoluut voor want het spel heeft in totaal 4096 verschillende manieren om te winnen. Je kan dus bijna met elke spin die je maakt winnen. Dit doe je op zes rollen met vier rijen aan symbolen. Je minimale inzet kan je bij bet instellen op € 0,10 en de maximale inzet is € 100 per spin.

Bonus features zorgen voor nog meer winkansen

Met 4096 verschillende manieren om te winnen zou je zeggen dat er al genoeg te winnen valt. Toch leek dit nog net niet genoeg te zijn voor de makers van dit spel. De bonus features bieden namelijk nog meer kansen om te winnen. Om ze te onderscheiden in het spel hebben we ze voor je uitgezocht:

  • Roze W – De roze W is het Wild symbool in het spel. Dit is een joker die alle symbolen in het spel kan vervangen behalve de bonus symbolen.
  • Magische pinda – De magische pinda is een soort scatter symbool. Bij twee pinda’s win je 5 free spins. Bij drie pinda’s activeer je het bonus spel en extra free spins.
  • Groene pinda – De groene doorzichtige pinda is een Mystery symbool. Deze kan je tegenkomen tijdens de free spins. Met deze pinda’s krijg je straks extra kansen om het bonus spel te winnen.
  • Bonus spel – Als de free spins afgelopen zijn wordt vanaf drie pinda’s het bonus spel geopend. In het bonusspel ga je olifanten bollen verzamelen. Als je tien olifanten bollen verzameld hebt win je het bonusspel. Je wint dan een mooi geldbedrag.

Test dit prachtige spel zelf gratis uit

Pink Elephants is absoluut een pareltje en zit vol met prachtige graphics. Alleen al vanwege de looks zou iedereen dit spel uitgeprobeerd moeten hebben. Test het spel zelf gratis uit door gebruik te maken van de free spins bonus van Thunderkick.

€250 + 0 FS