Not Enough Kittens

Als je van één softwareleverancier unieke thema’s kan verwachten dan is het wel Thunderkick. Deze softwareleverancier weet opnieuw te verrassen met de Not Enough Kittens videoslot. Kattenliefhebbers zullen direct verliefd worden op dit vrolijke thema. Ze zullen het er absoluut mee eens zijn dat er nooit genoeg katten zijn om van te houden. Deze schattige katten kan je nu gaan verzamelen op winlijnen en winnende combinaties mee maken. Zo kan je grote liefde je een hoop geld gaan opleveren.

Spelen

Grijpmachine met kittens

De opzet van deze Thunderkick gokkast is uiteraard zoals je inmiddels wel gewend bent origineel. Het is een soort grote grijpmachine waaruit kittens gepakt kunnen worden. Bij drie dezelfde kittens win je een leuk geldbedrag. Er zijn nooit genoeg kittens dus daarom kan je verschillende rassen vangen. Er zijn in totaal vijf rollen met drie rijen aan kittens te vinden die je kan grijpen met de grijpmachine. Het spel zelf heeft 35 winlijnen waarover de kittens verspreid staan. Bij drie dezelfde kittens win je het bedrag dat voor de winnende combinatie staat.

Speciale bonus features met extra kittens

Uiteraard mag je van een videoslot van Thunderkick bonus features verwachten. Bonus features zorgen ervoor dat je sneller een winnende combinatie maakt en je nog meer geld wint. Een aantal van deze handige bonus features hebben we voor je op een rijtje gezet.

  • Een enkele zwarte kat – Kom je een enkele zwarte kat tegen in een doosje? Dan verdubbeld deze de waarde van de winlijn bij een winnende combinatie.
  • W symbool – Deze staat voor het Wild symbool. Dit is een soort joker die andere symbolen vervangt. je kan zo een winnende combinatie maken ondanks dat je net één katje misschien tekort komt. Alleen het scatter symbool kan niet vervangen worden.
  • Roze F – De roze F is het scatter symbool hieronder staat ook free spins geschreven. Bij drie scatter symbolen activeer je de free spins bonus.

Ontdek als kattenliefhebber dit vrolijke gokspel

Ben jij een echte kattenliefhebber? Maak dan kennis met dit vrolijke gokspel door gebruik te maken van onze Thunderkick free spins bonus. Je kan zo gratis een gokje wagen en kijken hoeveel geld je kan winnen door poesjes met elkaar te matchen. Wie weet win je wel een groot bedrag door je favoriete rassen op één lijn te krijgen. Met een free spins bonus wordt het extra leuk om dit spel uit te proberen en echt geld te winnen. Pak vandaag nog onze bonus mee en test het spel gratis uit.

€250 + 0 FS