Magicious

Een beetje magie kan elke gokkast natuurlijk wel gebruiken. Het thema Magicious is er echt één voor spelers die houden van illusies of goochelkunsten. Op een groot podium staat een illusionist met z’n assistent al voor je klaar. Ze laten de symbolen zweven en veranderen in andere symbolen tijdens het spel. Het thema is origineel en komt uiteraard uit de hoge hoed van Thunderkick. Er zijn tenslotte maar weinig softwareleveranciers die zoiets origineels weten te bedenken als Thunderkick.

Spelen

Laat de magie tot leven komen op je beeldscherm

Zwaai met je toverstaf en laat de symbolen naar beneden rollen. De gokkast bestaat uit vijf rollen met drie rijen aan symbolen. Elk symbool staat in het teken van de magie. Bijvoorbeeld magische kubussen die door een zwaai met je toverstaf verdwijnen. Uiteraard leveren ze ook meteen een leuk geldbedrag op. De gokkast heeft slechts 10 winlijnen die vast staan en niet in te stellen zijn. Via bet kan je instellen hoeveel geld je gaat inzetten. De minimale inzet per ronde is € 0,10 en de maximale inzet is € 100. Door je inzet te verhogen win je automatisch meer geld.

Combineer symbolen met bonus features

Bonus features daar staan videoslots natuurlijk om bekend. Op een Magicious videoslot mogen dit soort symbolen natuurlijk niet ontbreken. Thunderkick heeft een aantal symbolen in het spel extra speciaal gemaakt. Dankzij hun bonus features kan je ze extra magie meegeven en er sneller een winnende combinatie mee maken.

  • Expanding Wild symbool – Het roze Expanding Wild symbool neemt een complete rol in beslag. Doordat het symbool over de rol heen uitschuift kan deze meerdere winnende combinaties maken. Nadat het symbool uitgeschoven is zorgt het voor een re-spin. Je kan tot maximaal 3 re-spins cadeau krijgen.
  • Win twee kanten op – Een winnende combinatie hoeft niet zoals bij zoveel gokkasten van links naar rechts te ontstaan. Je kan twee kanten op winnende combinaties maken. Dit geeft je extra kansen om te winnen op deze gokkast.

Probeer de magie zelf uit

Ben je benieuwd hoe goed je zou zijn als magiër? Je kan het zelf uitproberen door met een free spins bonus gratis een gokje te wagen. Wie weet ben jij wel de volgende Hans Klok en pak je een hele mooie winst mee. Het zou zomaar kunnen en dankzij een free spins bonus kost het je helemaal niets om dit leuke spel eens uit te proberen. Je kan meteen echt geld winnen dus het is de moeite waard om een gokje te gaan wagen!

€250 + 0 FS