Luchadora

Luchadora videoslot neemt je mee naar Mexico tijdens één van de grootste worsteltoernooien. Tijdens grote worstelwedstrijden zijn er verschillende “personages” die het tegen elkaar op gaan nemen. Thunderkick besloot rond dit thema een gokkast te bouwen. Als je het ons vraagt is dit absoluut een uniek idee. Er zijn maar weinig gokkasten met een worstelthema om aan deel te nemen. De symbolen in het spel zijn worstelpersonages en affiches om het toernooi aan te kondigen. Alle symbolen zijn getekend en dus niet 3D zoals je van Thunderkick meestal wel gewend bent. Toch ziet het spel er alsnog prachtig uit en is het de moeite waard om er een gokje op te wagen.

Spelen

Een extra rij met kansen

De opzet van het spel is vrij basic namelijk vijf rollen alleen er zijn dit keer vier rijen. Je hebt dus één extra rij om winnende symbolen op te combineren. Verspreid over de vijf rollen zijn 40 winlijnen aangebracht. Deze staan vast dus je kan ze niet instellen. Je kan dus niet met minder winlijnen spelen als je dit graag zou willen. De minimale inzet per spin is € 0,10 en de maximale € 100.

Bonus features om je winkansen te verhogen

Uiteraard kan een videoslot niet zonder een paar leuke bonus features om je winkansen te verhogen. Deze zijn ook aan dit spel toegevoegd om de kans op een winnende combinatie flink te verhogen.

  • Worstelkampioenen – Er zijn vier worstelkampioenen in het spel. Deze kunnen veranderen in een Wild symbool. Naast een Wild symbool kunnen ze ook veel geld waard zijn als je vijf dezelfde verzameld in het spel.
  • Underdog symbool – Tijdens elk toernooi is er een underdog. Deze lijkt ongevaarlijk, maar kan ineens gevaarlijk uit de hoek komen en veranderen in worstelaar Luchadora. Dit gebeurt als alle andere worstelaars verandert zijn in Wild symbolen.
  • Ring – Een worstelaar kan in de hoek van de ring gedreven worden. Er zijn vier hoeken met ringen. Als dit gebeurt veranderen alle andere worstelaars van dezelfde kleur in een Wild symbool.
  • Lucha Smackdown – Dit is het bonus symbool in het spel. Deze kan veranderen in een aantal bonussen: 7 tot 15 free spins of een multiplier tussen de 2 en 15.
  • Lucha bonus – Bij drie Lucha bonus symbolen activeer je de free spins modus. Tijdens de free spins modus veranderen standaard alle worstelaars in Wild symbolen. De underdog verandert automatisch in Luchadora tijdens deze bonus.

Ga zelf een potje worstelen op deze gokkast

Ben je benieuwd of je kan winnen tijdens een potje worstelen op Luchadora? Activeer de free spins bonus van Thunderkick en probeer dit spel gratis uit. Als je wint met een potje worstelen, dan kan je er meteen een leuk geldbedrag aan overhouden.

€250 + 0 FS