Fruit Warp

Thunderkick weet regelmatig te verbazen met vidoeslots die totaal niet meer op een originele gokkast lijken. Dit kunstje deden ze al eerder met Birds on a Wire en Sunset Delight. Dit keer weten ze helemaal te verbazen met de Fruit Warp videoslot. Deze gokkast lijkt totaal niet op een standaard gokkast met vijf rollen en drie rijen. Er zijn zelfs niet eens zichtbare winlijnen te vinden. Het spel bestaat eigenlijk uit een ruimte waarin fruitstukken zweven. Het is de bedoeling om drie dezelfde fruitstukken te verzamelen voor een winnende combinatie. Het basis principe is dus nog steeds hetzelfde alleen in een compleet nieuw jasje gestoken.

Spelen

Opzet is absoluut bijzonder

Het voordeel dat er geen rollen en lijnen zijn is dat je nergens op hoeft te letten. Het enige wat je hoeft te doen is drie dezelfde symbolen te draaien in een spin. Je kan daardoor zelfs sneller winnende combinaties maken dan op een gewone gokkast. Soms heb je weleens drie dezelfde symbolen, maar staan ze net niet op een winlijn, waardoor je niets wint. Deze frustratie is verleden tijd nu je gewoon drie dezelfde symbolen nodig hebt. Het enige wat je hoeft te doen is een bedrag instellen bij bet en je kan beginnen met spelen. De minimale inzet per ronde is € 0,10 en de maximale inzet € 100 per spin. Door hoger in te zetten win je ook meer geld per spin. Met een RTP van 97% valt er bij dit spel genoeg te winnen.

Bonus features tussen de zwevende fruitstukken

Ondanks dat Fruit Warp misschien afwijkt van de gewone videoslots zijn er wel bonus features in het spel. Deze maken het spel extra leuk om te spelen. Een aantal bonussen hebben we op een rij staan:

  • Portal re-spin – Als je vier dezelfde symbolen hebt win je uiteraard een leuk bedrag. Maar het geeft je ook toegang tot een soort portaal die een gratis re-spin opent.
  • Fruit mode – Als je vijf dezelfde symbolen scoort krijg je een punt voor de Wrap meter. Elke stap die je omhoog gaat levert je een bonus op zoals free spins of een multiplier.
  • Extra leven – Je kan in de Fruit mode ook een extra leven ontvangen. Deze staat garant voor een free spin. Hiermee lijkt het spel nog meer op een videospel in plaats van een gokkast.

Absoluut een spel die je een keer gespeeld moet hebben

De originele manier van spelen is absoluut een reden om eens een gokje te gaan wagen. Het is een spel die je zeker weten een keer gespeeld moet hebben in het casino. Pak daarom onze free spins bonus aan en waag eens een gokje op deze unieke fruitautomaat.

€250 + 0 FS