Frog Grog

De Frog Grog videoslot is een magisch spelletje waarbij je als een echte magiër aan de slag gaat om een toverdrank te maken. Van mottenballen tot kikkers werkelijk alle ingrediënten kunnen in de toverdrank gestopt worden. Samen zorgen ze voor een winnende combinatie. Wie weet vindt jij zelfs de ingrediënten om snel rijk te worden in het casino. Je zal absoluut niet de eerste zijn die het voor elkaar kreeg om een winnend toverdrankje te maken.

Spelen

Een kast vol met ingrediënten voor magische toverdranken

De Frog Grog gokkast bestaat uit een grote kast met ingrediënten voor toverdranken erin. Door op de draai knop te klikken worden de verschillende symbolen gewisseld voor nieuwe toverdranken ingrediënten. Drie dezelfde ingrediënten vormen de geheime mix voor een winnend toverdrankje. Je krijgt hier direct een bedrag voor bijgeschreven op je account. De gokkast zelf bestaat uit vijf verschillende rollen met drie rijen waarop de symbolen komen te staan. Verspreid over deze rollen komen 23 winlijnen waarop je dezelfde symbolen moet zien te combineren. De minimale inzet per spin is € 0,10 en de maximale inzet is € 100. Het is niet mogelijk om de winlijnen per spin in te stellen.

Ontdek de magische bonus features

Een Thunderkick gokkast is natuurlijk niet compleet zonder bonus features. Uiteraard zijn deze ook in dit spel verwerkt. Wij besloten ze alvast voor je uit te zoeken, zodat je op de hoogte bent voor je een gokje gaat wagen.

  • Dropping symbols – Als je een winnende combinatie maakt, dan verdwijnen de ingrediënten om er een drankje van te maken. Deze worden direct vervangen voor nieuwe ingrediënten. Je krijgt zo een soort gratis re-spin.
  • Multiplier – Als je een nieuwe winnende combinatie maakt tijdens een drop, dan stijgt de multiplier ladder. Als je dus meerdere keren achter elkaar wint pak je steeds meer geld. De ladder stijgt ook na afloop van de mystery game. Het aantal keren dat je gewonnen hebt stijgt de ladder van de mystery game.
  • Wilde kikker – De kikker kan andere symbolen in het spel vervangen. Als je een winnende combinatie maakt met de kikker, dan worden alle winnende symbolen vervangen. Maar de kikker blijft staan, zodat je nog een winnende combinatie kan maken met de kikker.
  • Bonus spel – Het bonus spel wordt automatisch geactiveerd als er een keer geen winnende combinatie gemaakt wordt. Dit spel wordt ineens automatisch geactiveerd. Bij het bonusspel worden alle symbolen verwijdert behalve de mot, kikker en bloem. Doordat er minder symbolen in het spel zijn maak je sneller winnende combinaties vooral omdat de kikker ook nog eens een Wild symbool is.

Waag eens een gokje op toverdranken

Hou je wel van een beetje magie? Dan gaat deze gokkast absoluut geslaagd zijn. Waag eens een gokje en kijk of je met de ontbrekende ingrediënten een winnend toverdrankje kan brouwen. Wie weet win je zelfs een leuk bedrag met onze free spins bonus. Je hoeft dan niet eens een euro in te zetten om een winnende combinatie te maken.

€250 + 0 FS