Flux

De ouderwetse fruitautomaat is bij iedereen wel bekend. Alleen meestal zien deze spellen er vrij ouderwets uit vooral vergeleken met nieuwe videoslots. Thunderkick besloot dat het anders kon en dat een ouderwets arcade spel er best goed uit kan zien. Ze kwamen al snel met de Flux videoslot als alternatief voor de klassieke fruitautomaat. De symbolen zijn verandert in glimmende stenen en ronddraaiende futuristische fruitstukken. Dit ziet er een stuk beter dan de meeste fruitautomaten waar je weleens op gespeeld hebt.

Spelen

Laat de rollen maar draaien

Het spel bestaat uit vijf futuristische rollen met drie rijen aan symbolen. Verspreid over deze lijnen liggen vijftien verschillende winlijnen. Op elke winlijn moet je proberen drie dezelfde symbolen te combineren. Als je er meer combineert is het uiteraard ook goed en kan je nog meer geld winnen. Het is niet mogelijk om in te stellen met hoeveel winlijnen je gaat spelen. Je speelt dus altijd met vijftien winlijnen per ronde. De minimale inzet per spin ligt op € 0,10 en de maximale op € 100. Als je dit bij bet hebt ingesteld kan het rollen van de spins beginnen.

Bonus symbolen bij Flux

In ouderwetse fruitautomaten is het aantal bonus features vrij beperkt. Helaas is dit bij Flux ook zo, maar vergeleken met echte klassiekers valt het nog best mee. Er zijn wel een paar bonus symbolen in het spel verstopt. Door deze te combineren in het spel kan je extra winst maken of extra winnende combinaties. Wij hebben uiteraard alle bonus symbolen voor je op een rijtje gezet.

  • B symbool – Het B symbool staat voor bonus en bij drie B symbolen in het spel win je tussen de 8 en 48 free spins. Het aantal free spins afhankelijk van het aantal B symbolen dat je bezit. Plus welk soort free spins bonus je uitkiest. Je kan namelijk free spins met: wins both ways, 3 extra rijnen of 3 extra rijen en wins both ways kiezen. Bij de laatste optie krijg je altijd de minste free spins, maar wel de meeste kansen om te winnen. Ons advies is om hiervoor te kiezen.
  • Gouden W – De Gouden W is een Wild symbool en vervangt als joker alle andere symbolen in het spel. Alleen het bonus symbool kan er niet door vervangen worden.

Waag een gokje op Flux

Flux weet old skool gaming weer leuk te maken en daagt je echt uit om een gokje te wagen. Het is mogelijk om met een free spins bonus van Thunderkick gratis een gokje op het spel te wagen. Je kan dan meteen zien of het iets voor je is.

€250 + 0 FS