Flame Busters

Was je vroeger helemaal van van de ouderwetse Super Mario? Retro gaming is weer helemaal terug van weggeweest en dit weet Thunderkick ook. Ze hebben geprobeerd met Flame Busters videoslot het old school game gevoel weer helemaal terug te brengen. Het spel is volledig gemaakt uit 8-Bit symbolen. Deze vormen brandweermannen die een poging doen een brandend huis te blussen. Hier ga jij uiteraard een handje bij helpen door winnende combinaties te maken op de gokkast. Jouw winnende combinaties helpen niet alleen de brand te blussen, maar leveren je ook nog eens een leuk bedrag op.

Spelen

Standaard opzet in een originele setting

De setting is absoluut origineel te noemen en heeft veel weg van de oude Atari spellen die je vroeger gespeeld hebt. Toch is de opzet van het spel wel vrij standaard. Er zijn namelijk vijf rollen met drie rijen waarop de verschillende symbolen ontstaan. Het leuke is dat dit spel geen vaste winlijnen heeft. Er zijn gewoon 243 verschillende manieren om te winnen. De kans dat je hiermee tijdens een spin wint is dus veel malen groter. Je hoeft dus ook niet per lijn een geldbedrag in te zetten. De minimale inzet is € 0,10 en de maximale € 100 per spin.

Bonus features staan in vuur en vlam

Natuurlijk kan Thunderkick geen gokkast maken zonder bonus features. Deze zijn natuurlijk ook in dit spel verwerkt, waardoor het extra leuk is om een gokje te wagen. Wij hebben alle bonus features voor je verzameld, zodat je weet wat je kan verwachten als je de brand gaat blussen:

  • Vuur – Helaas kan bij een brand het vuur ineens uitslaan. Als dit gebeurt veranderen de vlammen in willekeurige andere symbolen. Vuur kan alleen niet veranderen in een Wild of Scatter symbool.
  • Wild – De grote letter W is een Wild symbool. Dit symbool verandert in vrijwel alle andere symbolen behalve een scatter of bonus symbool.
  • Brandalarm bel – Dit symbool geeft een alarm af vanaf drie dezelfde symbolen. Je ontvangt na het alarm 10 free spins tot maximaal 20 free spins. De free spins bonus is tegelijkertijd een bonusspel.
  • Bonusspel – Tijdens de free spins modus speel je tegelijkertijd een bonusspel. Hierbij moet je proberen het scatter symbool te verzamelen om een level omhoog te gaan. Als je genoeg bellen verzameld krijg je er een verdieping bij in je gebouw met extra symbolen. Naast een extra verdieping win je 2 extra free spins.
  • Een level omhoog gaan – Elke keer als je er een verdieping bij krijgt ga je een level omhoog. Bij een hoger level verandert het symbool met de laagste waarde in vuur. Je krijgt dus bij elk level dat je omhoog gaat meer vuur te verduren.

€250 + 0 FS