Esqueleto Explosivo

Eén van de meest bizarre gokkasten van Thunderkick is met recht de Esqueleto Explosivo videoslot. Deze gokkast is gebaseerd op de Dag van de Doden in Mexico. Tijdens deze herdenkingsdag verkleden de Mexicanen zich als kleurrijke skeletten om de doden te herdenken. Deze gokkast heeft op de achtergrond vrolijke Mexicaanse muziek en zingende doodshoofden in verschillende kleurtjes. Het is de bedoeling om dezelfde doodshoofden op elkaar te stapelen. Is dit een match? Dan zingen ze een liedje om vervolgens te ontploffen. Elke ontplofte doodshoofd levert geld op en je krijgt meteen nieuwe ervoor terug. Dit is een soort gratis re-spin alleen draait de gokkast niet, maar vallen de doodshoofden naar beneden. Je kan zo meerdere winnende combinaties achter elkaar maken.

Spelen

Stel de gokkast in onder begeleiding van een vrolijk melodietje

Oorspronkelijk heeft deze videoslot vijf rollen met drie rijen. Dit zijn allemaal skeletten met losse doodshoofden op elkaar gestapeld. Bij elke spin vallen er weer nieuwe doodshoofden naar beneden. Verspreid over de doodshoofden lopen 17 verschillende winlijnen. Deze winlijnen staan wel vast. Via bet kan je alleen een minimaal en maximaal bedrag instellen. De minimale inzet per spin is € 0,10 en de maximale € 100.

Vrolijke bonus features die je extra geld opleveren

Vergeet vooral bij dit spel niet je muziek aan te zetten. De achtergrondmuziek zorgt er direct voor dat je vrolijk bent. Thunderkick heeft dit perfect weten te matchen bij het spel. Als bonus krijg je bij iedere winnende combinatie nog een liedje gezongen door de skeletten. Naast deze leuke functies zijn er verschillende bonus features om nog meer kans te maken om te winnen:

  • Dropping symbols – We zeiden het al eerder hierboven bij een winnende combinatie verdwijnen de doodshoofden en krijg je er nieuwe voor terug. Het is een soort re-spin die blijft ontstaan zolang je blijft winnen.
  • Mucho Multiplier – Voor iedere winnende combinatie bij een re-spin stijgt de multiplier. Je winst wordt dus steeds meer waard als je blijft winnen met de re-spins. Dit kan zelfs oplopen tot wel 32 keer de waarde van de winst.
  • Super cool doodshoofd – Een gouden doodshoofd met een zonnebril valt natuurlijk direct op. Dit is meteen ook het Wild symbool in het spel. Deze joker blaast alleen de 8 nabijgelegen symbolen op. Hierdoor krijg je een extra kans om te winnen en stijgt de multiplier.

Een gokkast die je echt een keer uitgeprobeerd moet hebben

Als we maar één gokkast van Thunderkick mogen uitkiezen om op te spelen, dan is de keuze snel gemaakt. Esqueleto Explosivo is absoluut de leukste, grappigste en origineelste gokkast waar we ooit op gespeeld hebben in een casino. Met een free spins bonus kan je het zelf ervaren en gratis een gokje wagen.

€250 + 0 FS