Birds on a wire

Ben je op zoek naar een nieuw spelletje om te spelen, maar wil je niet dat het een standaard fruitautomaat wordt? Birds on a wire videoslot is een spel die absoluut gaat opvallen in je spellen collectie. Het spel is absoluut geen standaard gokkast om een gokje op te wagen. De unieke opzet van het spel zorgt ervoor dat je af en toe met een glimlach kijkt naar de unieke animaties. Voor dierenliefhebbers gaat het spel misschien iets over het randje heen, maar Thunderkick heeft het absoluut uniek bedacht.

Spelen

Geen standaard rijen en rollen

Birds on a Wire is geen gokkast met standaard rijen en rollen waarop het spel zich afspeelt. Het spel speelt zich af op een elektriciteitsmast waarop drie kabels zijn gespannen. Hierop zitten vijf vogels per kabel. Officieel zijn er in het spel zo’n 17 winlijnen aangebracht waarop je de vogels kan combineren. Als je drie dezelfde vogels op één lijn krijgt komen ze onder stroom te staan en verdwijnen ze. Je krijgt er direct geld voor en er komen weer nieuwe vogels voor aanvliegen. Je krijgt dus na elke winnende combinatie een soort gratis re-spin. Bij het inzetten kan je helaas niet zelf bepalen met hoeveel lijnen je speelt. Je minimale inzet is gewoon € 0,10 en je maximale € 100. Ons advies is om met minimaal € 1 per lijn te spelen.

Bonus features in het spel

Zoals we al zeiden krijg je na iedere winnende combinatie een gratis re-spin. De vogels verdwijnen en er komen weer nieuwe voor aanvliegen met een grappige animatie. Je krijgt dus bij een winnende combinatie meteen de kans om er nog één te maken. Maar dit is natuurlijk niet de enige bonus feature. Hieronder hebben we er nog een paar staan:

  • Multiplier in niveaus – Een re-spin wordt bij Birds on a Wire een drop genoemd. Omdat alleen de winnende symbolen vervangen worden. Aan de linkerkant zie je hoe hoog de elektriciteitsmast staat. Elke keer als je met een drop wint stijgt het niveau. Je kan tot maximaal vijf keer je winnende combinatie verdubbeld krijgen.
  • Vogel in een doosje – Bij drie vogels in een doosje verstopt win je 10 free spins
  • Inwinity spin – Na de 10 free spins kan je uit het niets een Inwinity spin krijgen. Hierbij blijft het spel net zolang spinnen tot je wint. Dit gebeurt meestal als je na 10 free spins nog niet gewonnen hebt.
  • Zwarte vogel – De zwarte vogel is een Wild symbool en kan alle andere vogels vervangen. Dit symbool kan als een soort joker ingezet worden.

Waag gratis een gokje

Ben je benieuwd of dit spel jouw ook helemaal kan inpakken? Maak dan gebruik van onze Thunderkick free spins om het spel gratis uit te proberen in het casino. Je kan hierbij meteen echt geld winnen!

€250 + 0 FS