Babushkas

Je hebt vast weleens een Babushkas gezien. Dit is een Russisch houten poppetje die je in elkaar kan klikken. Elke keer als je er één openmaakt zit er een kleiner poppetje in. Thunderkick had het idee dat dit best wel eens een leuk thema kon zijn voor een gokkast. Het resultaat werd niet lang daarna gelanceerd met een Babushkas videoslot. Vergeleken met andere gokkasten is dit opnieuw weer een super origineel thema om een gokje op te wagen.

Spelen

Vrolijke houten poppetjes op een traditionele achtergrond

Het spel valt direct op vanwege de traditionele achtergrond. Op de achtergrond lijkt een gebreid truitje van Oma te liggen waarop de verschillende poppetjes staan. Het spel zelf bestaat uit vijf rollen met drie rijen. In elke rij vallen de poppetjes direct op. Ze zijn in verschillende kleuren vormgegeven en de gezichtjes knipperen vrolijk voor je begint met spelen. Dit soort kleine animaties maken het spel helemaal af. Er zijn geen duidelijke winlijnen en het is gewoon de bedoeling om dezelfde kleuren te combineren. Via bet bepaal je inzet per ronde. Dit is minimaal € 0,10 en maximaal € 100 per spin. Net als een echte Babushkas hebben ze allemaal een ander formaat en kleur. Het is de bedoeling dat jij ze gaat stapelen en dezelfde kleuren weet te combineren.

Grappige animaties bij de bonus symbolen

Het eerste wat direct opvalt zijn de bonus symbolen. Deze vallen natuurlijk al op tussen de gekleurde symbolen die allemaal hetzelfde uiterlijk hebben. Maar het allerleukste is dat de bonus symbolen voor een animatie zorgen waar je regelmatig een glimlach van krijgt. Daarnaast zorgt de animatie ook nog eens voor een leuk geldbedrag. Wij hebben de speciale symbolen voor je op een rijtje gezet, zodat je weet waar je op moet letten:

  • Wilde beer – Het wild symbool is een groot ei met een W erop. Deze kraakt open als deze in het spel land en er komt een wilde beer uitzetten. De beer begint te grommen en de poppetjes schrikken zo hard dat ze in dezelfde kleur veranderen. Dit is absoluut één van de meest originele Wild symbolen die we ooit gezien hebben op een gokkast. Naast de Wilde beer kunnen er ook nog andere beren uit het ei komen.
  • Wild Charm beer – Naast de wilde beer kan er ook een Charm beer uit het ei komen. De symbolen gaan door de beer allemaal één niveau omhoog, waardoor ze meer geld waard worden.
  • Dansende beer – Als er een dansende beer uit het ei komt zetten win je 7 free spins. Tijdens elke free spin krijg je een nieuw ei.
  • Symbolen upgrade – Deze bonus feature ontstaat uit het niets als je een winnende combinatie gemaakt hebt. Deze feature verandert de winnende combinatie in een andere kleur die meer geld oplevert.
  • Wipe feature – Hierbij verandert een complete groep met symbolen in dezelfde kleur. Dit levert uiteraard een Big Win op.

Test dit originele thema zelf gratis uit

Als je voor het eerst van het spel hoort klinkt het niet heel aantrekkelijk. Maar de bonus features maken het spel super origineel en leuk om te spelen. Kortom test het gewoon eens uit met een free spins bonus in het casino.