Arcader

Voor veel spelers is de arcade tijd een heerlijke tijd. De ouderwetse gameplay met pixel spellen hebben een bepaalde sfeer die je nergens anders tegenkomt. Thunderkick besloot van deze gouden tijd een videoslot te maken die je terugneemt naar de jaren 80. Pixels komen weer opnieuw tot leven in de vorm van symbolen en weten er een spannend spel van te maken.

Spelen

8-Bit symbolen komen opnieuw tot leven

Thunderkick heeft op originele wijze 8-Bit symbolen weer opnieuw tot leven gebracht. De symbolen zijn gemaakt uit pixels, maar hebben de vorm van bekende fruitautomaat symbolen. Denk bijvoorbeeld aan een watermeloen of kers. Door de unieke vormgeving van de symbolen vallen ze absoluut op. Dit maakt ze uniek vergeleken met de standaard slots. De gokkast bestaat uit vijf rollen en drie rijen. Verspreid over deze rollen lopen 15 winlijnen. Deze staan vast en je kan dus niet instellen met hoeveel lijnen je gaat spelen. De minimale inzet per ronde is € 0,10 en de maximale € 100.

Speciale symbolen in retro stijl

Uiteraard is een gokkast niet compleet zonder speciale symbolen. Deze zitten natuurlijk ook in de Arcader videoslot verwerkt. De speciale symbolen zorgen voor bonus features en extraatjes in het spel. Ze verhogen ook de kans om te winnen bij het spel. Het is dus goed om er even op te gaan letten als je een gokje waagt. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met speciale symbolen om in de gaten te houden.

  • W-logo – De letter W is het Wild symbool in het spel. Dit symbool vervangt alle andere symbolen in het spel behalve de bonus symbolen. Je kan dit symbool inzetten om een winnende combinatie te maken als je net één symbool mist.
  • Expander – Dit is een groen/blauw vierkant met daarin een gespleten cirkel. Dit symbool kan een rol uit elkaar trekken om nog meer kansen te maken op winnende combinaties.
  • Groene B – Een groen vierkant met een witte B erin staat voor het bonus symbool. Bij 3 bonus symbolen in het spel win je 9 free spins met een multiplier. Bij vier win je er 9 met een multiplier van 3 en bij vijf win je er 9 met een multiplier van 9.
  • Bonus game – De bonus game wordt gestart als je drie groene B symbolen in het spel hebt. Op de drie middelste rollen ontstaan sticky wild symbolen. Daarnaast win je 9 free spins die zich voornamelijk rond het middelste deel draaien.
  • Mystery symbool – Een grote letter M met een roos vierkant staat voor het Mystery symbool. Je ontvangt hierbij bij drie een multiplier van 1 die kan oplopen tot 9 als je meerdere Mystery symbolen hebt. Bij drie Mystery symbolen wordt ook het Mystery bonus spel gestart.
  • Mystery bonus spel – Bij het Mystery bonus spel krijg je een scherm vol met vraagtekens. Onder de symbolen zit een Mystery geldprijs. Het is elke keer weer een verrassing welk bedrag er onder de vraagtekens zit.

€250 + 0 FS