1429 Uncharted Seas

Ga mee terug naar de geschiedenis en vaar op één van de belangrijke boten uit de geschiedenis. Met 1429 Uncharted Seas maak je echt een uitstapje in de geschiedenis van de scheepvaart. De gokkast behoort ondanks dat het vergeleken met andere spellen vrij simpel is vormgegeven tot het populairste spel van Thunderkick. De reden dat het spel zo populair is komt door een RTP van 98,6%. Dit betekent dat de kans dat je verliest slechts 1,4% is. Reden genoeg om dit spel een kans te geven met echt geld!

Spelen

Prachtige met de hand getekende graphics

1429 Uncharted Seas videoslot is voorzien van prachtige graphics die volledig met de hand getekend zijn. Hiermee valt de gokkast absoluut op tussen alle slots met 3D symbolen en animaties. De basis bestaat uit een soort landkaart waarop vijf rollen met drie rijen gemaakt zijn. Verspreid over de getekende rollen zijn 25 winlijnen aangebracht. Het is de bedoeling om op deze lijnen zeemonsters met elkaar te combineren tot een winnende combinatie. De minimale inzet hiervoor is € 0,10 en de maximale € 100. Ons advies is om rond de € 1 per spin te spelen om het maximale uit je spel te halen.

Vang de speciale zeemonsters in het spel

Natuurlijk is een videoslot van Thunderkick niet compleet zonder speciale symbolen. Uiteraard zijn deze ook in 1429 Uncharted Seas gestopt. De symbolen staan in het teken van mythische symbolen uit de Middeleeuwen tijdens de zeevaart. Een lijst met deze symbolen staat hieronder:

  • Schip met zeemonster – Het schip met een zeemonster is het Wild symbool. Eerst zie je een bootje naar beneden varen naar de onderste rij. Vervolgens verschijnt er een zeemonster die de boot optilt. Het monster beslaat de complete rol. Hierdoor worden er meerdere winnende combinaties gemaakt. Het Wild symbool is namelijk een joker die missende symbolen vervangt. Alleen het scatter symbool kan niet vervangen worden.
  • Kompas – Het kompas wordt ingezet om de weg te vinden en free spins te scoren. Bij drie kompassen win je 10 free spins. Als je vijf kompassen in één spin pakt win je 50 free spins. Tijdens de free spins kan een nieuwe kompas weer extra free spins opleveren tot maximaal 50 bonus spins.

Doe een poging om een zeemonster te vangen

Wil jij ook graag een zeemonster vangen en een big win pakken? Doe dan een poging door met free spins een gokje te wagen op Uncharted Seas. Dankzij het extra hoge RTP percentage is de kans dat je wint groot. Reden genoeg om dit spel uit te kiezen om je free spins op te besteden.

€250 + 0 FS